Festforum.dk

Vandfald regler – De officielle drukspil regler til Gud og Spring blæren

Vandfald drukspillet, der blandt andet også kaldes Gud og rundt om flasken, har lige så mange forskellige regler, som det har navne. Derfor har vi samlet de officielle regler lige her!

Regler:

Det skal du bruge:

Instruktion:

Ovenstående er de officielle drukspilregler til Vandfald / Gud / Rundt om flasken.

Drukspillet kan spilles af alt fra 2 personer til mange flere. Jo mindre man er, jo oftere skal man også drikke, så spillet er ideelt for 5-6 deltagere. Hvis man er flere end det, har spillet en tendens til at miste sin intensitet, eftersom folk venter lang tid på det bliver deres tur.

Vandfald drikkespillet er utrolig sjovt, da det altid er noget nyt, man skal lave, så det bliver sjældent kedeligt. Netop dette er sandsynligvis årsagen til, at Vandfald er et af de mest populære drukspil med kort.

Det er de samme regler for dette ølspil, uanset om folk kalder det Gud, rundt om flasken eller vandfald. Nogle gange kaldes spillet også bare regel spillet, fordi der er så mange forskellige regler.

Hvis du ikke kan få nok af diverse drukspil med både kort, terninger og noget helt tredje, kan det varmt anbefales at tjekke vores liste over de 10 bedste drukspil. Der findes masser af forskellige drukspil, og mange har deres egen variant af diverse spil.

En ting har alle spillene dog til fælles. De er alle designet til, at du skal hygge dig!