Sådan pynter du op med balloner til din næste fest

Er 2023 dit store festår? Der er altid gode grunde til at holde fest, uanset om det er vinter eller sommer, rund fødselsdag, børnefødselsdag eller bryllup. Men overvejer du at holde fest for dine nærmeste, så er der visse ting, du simpelthen ikke må glemme, når du pynter op. Det gælder blandt andet for balloner, der er et must til enhver festlig lejlighed. 

 

Når vi holder fest, så er der ofte en masse, vi skal planlægge. Invitationer, musik og spilleliste og ikke mindst maden. Men hvad med pynten? Balloner er måske det sidste vi tænker på, når vi planlægger vores fest – de skal jo fyldes op med luft – men der findes heldigvis måder hvorpå vi kan fylde ballonerne let og nemt.  

Derfor skal du fylde balloner med helium

Hvad er en fest uden balloner? Det lyder helt fantasiløst og kedeligt. Uanset hvilken slags fest du overvejer at holde for venner eller familie, så er balloner altid velkomne uanset størrelse og mængde. De er nemlig også sjove at lege med for både børn og voksne, og udover at pynte op skaber de en festlig atmosfære, der nærmest inviterer til sjov og ballade.

 

Du kan vælge enten at puste ballonerne op med luft, det er ofte en lang og kedelig proces, der kræver en masse tid og lungekraft, og så er der helium. Med et heliumtub kan du fylde helium let og elegant i dine balloner uden så meget som at få sved på panden. 

 

Det gode ved helium er, at balloner svæver til vejrs med det samme, så du ikke behøver at gnide ballonerne mod håret for at få dem til at sidde fast på væggene eller i loftet. Du skal blot huske at gøre det indendørs, ellers stiger de hele vejen til himmels, og der får man dem ikke ned fra igen. Helium er nemlig lettere end luften i vores atmosfæriske tryk.   

Brug kun helium til ballonerne

Vi kender det jo godt fra fjernsynet. Et par skuespillere sidder og fylder deres lunger med helium for så at få en stemme, der lyder som en mus. Det virker måske oplagt som et festligt indslag, men det anbefales på det kraftigste at lade være. Når helium erstatter luften i lungerne, så får hjernen nemlig ikke den ilt, den skal have, og det kan resulterer i, at nogen ender med at besvime. Og det er ikke så festligt. Så overlad derfor mussestemmen til folk fra fjernsynet.