Derfor skal du skal holde et herregårdsbryllup

Foråret og sommeren står for døren, og bryllupssæsonen bliver snart skudt i gang. Hvis du er en af de heldige der snart skal giftes, har du sikkert tænkt over, hvor brylluppet skal holdes. Der er mange steder at vælge i mellem: forsamlingshuse, hjemme i haven, en restaurant, et hotel eller en herregård. Sidstnævnte er meget populær, og det er uden tvivl et fantastisk sted at holde den store dag. Her kommer et par grunde til, at du skal vælge at holde et herregårdsbryllup.

Smuk lokation

Der er mange grunde til at vælge at holde dit bryllup på en herregård. For det første er herregårde virkelig flotte og historiske, og du kommer nemt til at føle dig som en prinsesse på din store dag. Herregårde ligger også ofte ude på landet omringet af smuk natur. Især i sommermånederne kommer herregårde virkelig til sin ret, og ser meget idylliske ud klædt i grønne bøgeblade og smukke sommerblomster. Du kan også vælge at blive viet ved herregården, og hvis du skal giftes om sommeren, vil en vielse i naturen være noget i aldrig glemmer.

Et elegant herregårdsbryllup

Et herregårdsbryllup er ofte meget elegant og romantisk i sin stil. Herregårde er som sagt af ældre dato og har derfor en historisk charme over sig. Der er noget helt unikt ved at blive gift et sted som ligner et slot, og det kommer til at være et uforglemmeligt minde. Et herregårdsbryllup vil derfor være helt perfekt, hvis du ønsker et romantisk bryllup i naturskønne og elegante omgivelser.

Overnatning

En anden god ting ved at holde dit bryllup på en herregård, er at man ofte kan overnatte. Hermed kan din bryllupsnat blive helt eventyrlig, samtidig med at dine gæster også har et sted at sove, samt kan feste natten lang uden at skulle tænke på transport hjem om aftenen.