Tinder Dating Guide | Gode Replikker, Åbninger og Beskeder

Dating-app’en Tinder blev ekstremt populær i Danmark i 2014, og kan i dag tage æren for en stor del af de dates der bliver arrangeret rundt omkring i landet. I starten var det primært unge der brugte det, fordi de så det som et fedt alternativ til de klassiske dating-sider på internettet, men siden da er de voksne også kommet med på bølgen.

Men spørgsmålene i forbindelse med Tinder er mange:

  • Hvad skriver man på Tinder?
  • Hvordan starter man en samtale på Tinder?
  • Hvad er de bedste Tinder åbninger?
  • Hvordan scorer man på Tinder?

Når man læser disse populære spørgsmål står det hurtigt klart, at en af de primære udfordringer for folk der gerne vil have succes med at bruge Tinder til at finde en date primært handler om, hvordan man får samtalen startet på en god måde. Man kender jo slet ikke hinanden, så hvad skal man lige skrive?

Sådan skal du starte en samtale på Tinder

Når du “har fået et match” på Tinder bliver du i første omgang glad, men hurtigt bliver denne følelse erstattet med spørgsmålet om, hvordan du skal åbne samtalen. Et godt tip her er at tjekke dit matchs profil ud, og se om vedkommende har skrevet en tekst omkring sig selv. I så fald er det et must at læse denne grundigt, fordi dette er din bedste kilde til viden om personen. Og denne viden kan du så bruge til at stille et spørgsmål i den første besked, som bliver taget godt imod.

Hvis du fx er matchet med en pige, og hun skriver at hun elsker at læse bøger, så spørg ind til det emne. Måske du også selv er glad for at læse, og så kan du skrive det. Måske hader du selv at læse, og så er dette også fair at skrive. Bare prøv at få samtalen i gang. Vær’ ikke bange for at stille et lidt provokerende spørgsmål – ellers kan det hurtigt blive en kedelig samtale, og det er der ingen der tænder på.

Hvis vedkommende du matcher med ikke har givet nogen informationer om sig selv, så er det straks sværere. Her kan du i stedet for bruge billederne på profilen til at få et indtryk af personen, og på den måde finde noget at skrive om. Hvis du fx matcher med en fyr som har et billede hvor han viser sin meget veltrænede krop frem, så kan du provokerende spørge ham, om “han har andet at byde på end en flot overkrop” eller lign. Vis at du har gjort bare en lille indsats for at få et indtryk af vedkommende, så er dine chancer for succes altid større.

I tilfælde af at du slet ikke kan finde noget relevant at skrive som “Tinder åbner” som relaterer sig til dit match, så kan du være nødt til at skrive noget “generelt”. Her bliver det hurtigt kikset, men hellere skrive noget lidt plat end at skrive ingenting, hvis du synes at dit match ser interessant ud. Du kan fx være lidt ironisk omkring selve Tinder-konceptet ved at åbne samtalen med at skrive “Skal vi være kærester?” – fordi ironien er så tydelig, så vil du ofte få et svar. Du kan også benytte en kikset scorereplik såsom “Har du et telefonnummer? Jeg har nemlig glemt mit“. Du kan alternativt også skrive noget helt vildt underligt, som fx “Skal vi røve en bank sammen?” eller “Hvad er din favorit-ting ved ananas?“.

Det vigtigste er bare at du får samtalen startet, og undgå gerne at stille alle de klassiske “seriøse” spørgsmål, fordi det bliver for kedeligt. Lav hellere lidt sjov, og så kan du få de vigtige ting at vide når i rent faktisk mødes. Og vær’ ikke ked af at du ikke får svar fra alle du skriver til – det er en del af gamet. Der findes ingen Tinder åbnere som virker for alle, men prøv dig frem.

Men hvordan får jeg overhovedet nogle matches?

Udfordringen med at finde ud af hvordan man skal åbne samtalen kommer først efter at du rent faktisk har fået et match. Og til dette har jeg også nogle tips jeg gerne vil dele.

Dine billeder er alt: På Tinder er dine billeder altafgørende, og derfor bør du overveje nøje hvilke billeder du vælger til din Tinder-profil. Som du nok ved bliver billederne hentet fra Facebook. Den vigtigste regel omkring dine Tinder-billeder er, at dit første billede kun skal vise dig selv, og ingen andre.

Det er en god idé at have billeder hvor du er sammen med andre, da det giver et indtryk af at du er en social person, men lad være med at forsøge dette med dit første billede allerede, for så ved folk ikke hvem på billedet der er dig, og det vil få mange til at swipe den forkerte vej.

Hvad kan du ellers gøre? Jamen når du har styr på billederne, så er der reelt kun én yderligere mulighed for at forøge dine chancer for at få flere matches, og det er ved at tilføje en profiltekst. Som du kunne læse i første afsnit af denne artikel, så er profilteksten en god mulighed for folk til at få et indtryk af hvem du er. En profiltekst kan også have en negativ effekt på din mængde af matches, men okay, hvis folk ikke kan lide det du har skrevet om dig selv, så er I sikkert ikke et godt match alligevel.

Hvad er dit mål med at bruge Tinder?

Hvad er Tinder egentlig når det kommer til stykket? Det er der meget delte holdninger til i Danmark. Er det en app hvor du hurtigt kan finde en at hygge dig med en enkelt aften, eller kan man rent faktisk finde en kæreste?

Det er meget forskelligt hvilken indgangsvinkel Tinder-brugere har til app’en. Nogle vil bare gerne møde en sød pige eller en sød fyr uden at have noget krav om at det nødvendigvis skal føre til et forhold. Andre er kritiske overfor denne holdning, og ser Tinder mere som en score-app end en dating-app.

Min egen oplevelse er, at Tinder generelt skaber værdi i mange menneskers liv. I min vennekreds kender jeg mange der har mødt en del piger og haft hyggelige stunder med dem, og nogle af dem er de også blevet kærester med, og er det stadigvæk den dag i dag.

Men hvorfor er du på Tinder? Er det bare for at score, eller søger du et seriøst forhold? Ingen af de to ting er jo pr. definition bedre end den anden, så lad være med at være flov over det, hvis du bruger Tinder uden at have til hensigt at finde en kæreste.

Som jeg ser det er “Tinder dating” helt genialt, fordi du ikke som sådan behøver at oprette en profil og skrive en masse om dig selv. Du skal egentlig bare installere det, og så er du i gang.

4 steps til succes med Tinder

Step 1: Dine billeder

Din beskrivelse af dig selv er mindre vigtig på Tinder. Lad os være ærlige, det hele er ret overfladisk, og man vurderer personerne af det modsatte køn på et splitsekund. Så lad os sætte fokus på det der virkelig betyder noget – nemlig billederne!

Første billede: Her skal du vælge et GODT billede af dig selv! De fleste vil aldrig nå at se mere af din profil end dette ene billede, så du må for guds skyld ikke se ucharmerende ud. Hvis du ikke allerede har et godt billede af dig selv liggende, så få taget et!

Sørg for at tage et naturligt billede, men tænk alligevel over også at det er fra den bedste vinkel, og at du ikke lige er stået ud af sengen. Lad være med at have ansigtet direkte oppe i kameraet, men pas samtidig også på med at være så langt væk fra linsen, at folk ikke kan se dig. Og lad nu være med at “være den sociale type” på dit første billede, for du risikerer en af to ting; 1. din ven er utiltrækkende og skræmmer potentielle matches væk, eller 2. din ven er mere tiltrækkende end dig, og din potentielle date bliver skuffet når han/hun efter at have set resten af dine billeder indser, at du er den mindre kønne af dig og din ven.

Andet billedet: Nu er det tid til at være social. Når folk ser dit andet billede så tænk på at de tydeligvis har været (i det mindste en lille smule) interesserede, siden de har taget sig tid til at klikke sig videre ind på din profil. Så det er nu du skal overbevise om, at du er et “like” værdigt.

Vælg derfor et billede hvor du ser sofistikeret og velklædt ud, og er i et selskab hvor du ligner en der er godt tilpas. For hvem gider på date med en, som andre heller ikke gider at snakke med? Her kan du med fordel stille dig op ved siden af et par af dine flotteste venner, da dette sender et signal om, at dine venner (også) er af høj standard, og det styrker den forhåbning de har fået fra første billede om, at du også er i den gode ende af skalaen.

Tredje billede: Nu skal der vises hud! På dit første billede er det risikabelt at vise dig selv i badetøj, da det kan blive opfattet forkert. På tredje billede er det derimod i orden, for nu har du vist at du både er en charmedende og selskabelig person. Specielt hvis du er typen der går meget op i din krop er der stor sandsynlighed for at du kan sikre dig et “like”, hvis du viser din velholdte krop frem. Men lad være med at tage et selfie i spejlet på badeværelset – husk at du fortsat gerne vil være den sociale type, som eksempelvis på billedet ses på stranden med nogle gode venner, hvor det lige akkurat kan ses at du også ser godt ud uden særlig meget tøj på.

Fjerde billede: Nu er du ved at være der! Dine tre første billeder har allerede placeret fingeren på “like”-knappen, så medmindre du har flere gode billeder at smide ind, så bare stop ved de tre. Du må ikke bringe dem i tvivl her, ved at lægge et halv-dårligt billede ind af dig selv. Kvalitet frem for kvantitet hvad angår billederne!

Step 2: Din teknik

Swipe til højre – hver gang. I hvert fald hvis du er mand. Se, pigerne er (eller ønsker at fremstå) kræsne, og derfor “liker” de ikke særlig mange. Kombinerer du det med, at du selv er kræsen, så vil du få meget få matches – specielt hvis du har sat radiusen til kun at vise dig folk i nærheden på nogenlunde samme alder som dig selv.

Der er ingen grund til at bruge timevis på at sidde og se billeder af super-attraktive piger, som alligevel ikke matcher dig. Derfor; vær gavmild med dine “likes” og så kan du sortere bagefter. Hvis du bare vil fordrive tiden og se på pæne piger, så kan du fint sidde og se alle billederne – men hvis du vil gøre dig forhåbninger om nogensinde at se nogen af dem i virkeligheden, så skal du være mere effektiv.

For piger er taktikken en helt anden. Er du en attraktiv pige på dine billeder, og liker du en masse fyre, så kan du godt forvente at blive oversvømmet med søde (og til tider også lettere lumre) beskeder.

Step 3: Dine beskeder

Indtil nu har det været let nok. Alle kan få indsat et nogenlunde godt billede af sig selv, som vil trække nogle matches. Men hvad er så næste skridt? Hvis du aldrig skriver til dem du har matchet med, så har du spildt din tid! Du skal ud af busken – men træd varsomt!

Når du som fyr skriver til en pige skal du ret hurtigt få fyret et kompliment af – og det er jo også helt på sin plads, for du skriver jo kun til hende fordi hun ser sød ud på sine billeder, ikk?

Sørg for at skrive at hun ser “sød” eller “godt” ud i en af de aller første beskeder. Hvis du har gjort dit arbejde med dine egne billeder ordentligt, så vil hun også gengælde komplimentet. Gør hun ikke det, så spørg gerne flabet, om hun ikke også synes at du ser sød ud.

Nu kommer tricket så. Du skal spørge hende om en tjeneste. Ikke at hjælpe dig med at flytte i weekenden, men noget specifikt som hun nemt kan svare på, fordi hun er i en bedre position til det end dig. Bor hun fx i en anden by end dig, så spørg hende hvilken bar hun vil anbefale i sin by.

Hvorfor skal hun hjælpe dig? Jo, det skal hun fordi der er en velkendt psykologisk effekt i, at når en person har gjort dig en tjeneste, så er de mere villige til at gøre dig endnu en. I det her tilfælde er det ikke endnu en tjeneste du ønsker, men derimod hendes nummer.

Du bør ret hurtigt skrive: “Skriv lige på mobil xx-xx-xx-xx det er nemmere”.

Med telefonnummeret er du skridtet tættere på succes, fordi du får rykket samtalen fra at foregå i “den der nye app folk bruger til at score med”, til at foregå i form af almindelige SMS-beskeder, som folk er mere trygge ved.

Længere nede på denne side finder du eksempler på, hvad du nok ikke vil få succes med at skrive til dine matches på Tinder.

Step 4: Dit move

Nu bliver det for alvor interessant. Meningen med Tinder er ikke at sidde og chatte med fremmede, det er at mødes ansigt til ansigt! Derfor er succeskriteriet altså ikke at du skriver så mange beskeder som muligt med så mange søde piger/fyre som muligt. Det handler om at mødes uden for det virtuelle Tinder-univers – for det er først her, at det bliver rigtig sjovt.

Du bør altid gå efter at mødes med din date inden for 24 timer. Det er en klar og anerkendt regel. En god kop kaffe er altid et hit. Eller en hyggelig gåtur.

Som fyr er du oppe imod en masse andre der også skriver til pigerne, og mange af dem har det fint med bare at sidde og chatte, og får aldrig gjort mere ved det end det. Du skal skille dig ud!

Sørg for hurtigt at vise at du ikke er typen der gider at sidde og skrive hele dagen, men at du hellere vil mødes. Jo længere du venter med at arrangere en date, jo dårligere er dine chancer. Så kom nu afsted – hvad venter du på? Og så huske selvfølgelig kondom!

Historier fra virkeligheden

Vi har fået tilsendt en række historier fra en gruppe fyre omkring deres oplevelser med Tinder. De er skrevet med et glimt i øjet. Vi bringer dem ufiltreret herunder:

“Tinder sluger for meget strøm! SMS i stedet? :)”

Her kommer et af de aller bedste tricks som jeg kan give videre til dig. Vi har også skrevet det ind i de generelle råd, men her kommer altså et konkret eksempel på, hvordan jeg har gjort det med succes.

Du skal have pigens nummer – dermed bliver kontakten tættere, og du hiver samtalen ud af det Tinder-univers hvor en lang række af fyre også skriver til hende. Det er en rigtig god start.

I det her eksempel havde jeg matchet med Sandra, en ganske sød pige vurderet ud fra hendes billeder og de indledende beskeder. Jeg skrev til hende på en fredag hvor jeg selv skulle i byen, og da hun boede i samme by som mig var chancerne rigtig gode for, at hun også selv ville være at finde i byen i løbet af aftenen.

Det trick jeg gerne vil give videre her er, hvordan du får lokket hendes nummer ud af hende, så du kan tage samtalen over i det mere private univers.

Det jeg gør er ganske enkelt at foreslå, at vi bør SMS’e i stedet for, da Tinder-app’en sluger for meget strøm – og da jeg på det tidspunkt sidder på en bar en fredag aften er det også meget reelt at jeg ikke har meget strøm tilbage. Så altså en ganske reel “undskyldning” for at spørge om hendes nummer”.

Og ja, det virker næsten hver gang.

For lige at gøre Sandra-historien færdig, så chattede vi videre på SMS, og endte med at mødes i byen senere på aftenen. Hvorfor mødes i byen? Jo, når du er i byen er du på “neutral grund” (modsat hvis vi var mødtes hjemme ved en af os), og det betyder at det bliver mere uforpligtende, og man kan hurtigt smutte videre hvis der ikke er nogen kemi. Og når denne fordel kombineres med at man har lidt alkohol i blodet, så er der gode chancer for succes.

Mit møde med Sandra startede med én øl. Det resulterede i en kasse. Som i en scoring. Som i MÅL! Forstår I hvad jeg mener?

Mødet på den lokale natklub endte som planlagt

Her er historien om min første date, som jeg fik stablet på benene ved hjælp af Tinder. Før da havde jeg skrevet med nogle forskellige piger, hvor det af forskellige årsager ikke var lykkes at få stablet en date på benene. På det tidspunkt manglede jeg ganske enkelt viden om hvordan man skulle gribe det an – men du kan læse hvad der gik galt i historierne om de enkelte samtaler.

Historien med den her pige startede med som så mange andre med, at jeg skrev til hende efter vi havde “matchet”. For ja, det er godt nok sjældent at piger skriver til mig som den første. Faktisk sker det så sjældent, at jeg næsten synes at det er helt underligt, når jeg en sjælden gang oplever det.

Men ikke desto mindre så kom samtalen i gang, og jeg åbnede med den klassiske “Hej, hvor er du fra? :-)”. Hun kunne til min skuffelse svare at hun boede et godt stykke væk fra mig, og derfor tænkte jeg egentlig, at samtalen ville være død. Men da hun så nævnte at hun jævnligt var i Aarhus hvor jeg bor, så fortsatte vi alligevel chatten.

For at få en idé om hvad hendes indstilling var til Tinder-konceptet helt generelt spurgte jeg lidt ind til, hvordan hun opfattede app’en. Hun virkede meget åben over for, at man sagtens kunne mødes og se hvad der ville ske, så jeg tog samtalen “seriøst”.

Hun foreslog hurtigt at vi skulle lege en leg hvor vi kunne lære hinanden bedre at kende. Det gik egentlig lidt imod min tankegang om at man gerne skal have arrangeret en date hurtigst muligt uden at skrive i timevis inden, men jeg valgte alligevel at lege med. Som hovedregel vil jeg stadig sige, at det ikke er en fordel at sidde og skrive helt vildt meget sammen, for du får nemt svært ved at komme ud af chatte-zonen igen, når du først har lagt nok tid i det.

Det blev hurtigt til en masse chatten frem og tilbage, og selvom det umiddelbart var imod min gode vilje, så var det sgu meget hyggeligt. Efter en solid række af spørgsmål frem og tilbage følte jeg at det måtte være tid til at høre hvornår hun skulle til Aarhus igen (hvor jeg boede), og det skulle hun tilfældigvis i den kommende weekend.

Så jeg fik hende til at ansøge mig på Facebook, og så koordinerede vi det på aftenen (fredag) således at vi stødte ind i hinanden på en natklub med god gang i den. Her kunne vi i fred og ro lære hinanden lidt at kende, og med alkohol i blodet gik der ikke længe, før den “var hjemme”. Og så kan I næsten regne resten af historien ud…

“Tinder-rape” – når kammeraterne har det sjovt på min bekostning

Lad mig sige med det samme, at jeg har fundet rigtig mange søde piger på Tinder. Piger som både er intelligente, charmerende og søde. Faktisk er jeg overrasket over, hvor mange søde piger der egentlig er i det her land.

Men men men. Når det så er sagt, så er det altså ikke ALLE danske piger, som jeg gerne vil på date med.

Du har helt sikkert hørt om begrebet Face-rape, som simpelthen går ud på, at man overtager en vens Facebook-profil, og fx ændrer fødselsdagen så vedkommende får en masse hilsner på en random dag, eller at man skriver noget så sjovt som “Endelig kan jeg melde ud, at jeg er sprunget ud af skabet” – ja, lige præcis, det er de der irriterende beskeder.

Konceptet er nu åbenbart også nået over til Tinder-app’en. Nu handler det simpelthen om at “like” nogle knap så charmerende piger, og hvis man virkelig tager den til grænsen, så begynder man også at skrive til dem fra sin vens mobil.

Det var netop hvad jeg var udsat for, da jeg pludslig fik en besked fra “Camilla”. Ud fra hendes billeder var det simpelthen ikke en pige jeg ønskede at mødes med, så da hun ellers ganske flinkt spurgte om jeg var frisk på en kop kaffe, måtte jeg pænt svare “nej tak”.

Ingen romance her. Videre.

“Goodevening, i’m from Holland”

Det er ikke lige frem alle matches på Tinder som ender med en date for mit vedkommende. Faktisk langt fra. I nogle tilfælde ender romancen faktisk før den er begyndt.
Dette eksempel er hvor jeg får et match med en utrolig køn pige, og min første tanke er naturligvis “SÅDAN!”. På det tidspunkt er hun 8 km fra mig, så jeg sender hende den klassiske åbner “Endelig en sød pige på Tinder ;-)”.

Det viser sig dog ret hurtigt, at den ellers søde kommentar ikke er til megen nytte – pigen forstår ikke dansk! “Fair nok”, tænker jeg.

Men her får jeg så at vide, at hun er hollænder, og bare har været på ferie 8 km fra hvor jeg bor.

Suk.

Men som sagt… jeg vinder ikke hver gang – og det gør du vel heller ikke?

“Så du fortæller mig at du er 15 år?!”

Som du måske ved er Tinder for folk der ER fyldt 18 år. Det er bare ikke alle der har forstået det, og derfor fik jeg forleden en besked fra en pige, som var liiiige ung nok.

Min aldersbegrænsning var sat til 18-23 år. “Nadine” udgav sig på Tinder for at være 19 år, og det synes jeg godt kunne gå når jeg nu selv er 21. Men hun fik hurtigt fortalt mig, at “hun egentlig var for ung til at være herinde”.

Jeg fik så lov til at gætte på hendes alder, og det naturlige gæt var jo 17 år. En pige på 17 er måske lige i underkanten når jeg selv er 21.

Men det blev så slet ikke bedre da hun fortalte, at hun var 15 (FEMTEN!) år.

Så dagens lektie må være: Hvis en pige ud fra hendes billeder ser ud til måske at kunne være for ung, så SPØRG hende.

“Nå, du hedder IKKE Ida?”

Når jeg skriver med mange piger på Tinder samtidig, og det gerne skal gå lidt stærkt for jeg kan komme videre i mit liv, så er det ikke altid at det liiiige ender helt perfekt. I det her eksempel havde jeg matchet med en del piger hen over ugen, og nu havde jeg bestemt mig for at jeg sætte mig ned og tage den første kontakt til alle sammen – ja, hvorfor ikke?

Set i bakspejlet var det dog en dårlig idé, for taktikken “Hej pigenavn :-)” blev hurtigt en automatiseret proces, hvor det personlige aspekt forsvandt fuldstændigt. Det betød med andre ord at jeg fik åbnet en samtale med en sød pige ved navn Anna, med at skrive “Hej Ida :-)”.

Ikke at hun ikke tog det pænt nok, men helt ærligt, det er godt nok en dårlig start! Jeg er ikke helt klar over om det i hendes øjne virker som et desperat forsøg på at være overlegen ved at sige et forkert navn, som om at man “slet ikke kan holde styr på alle sine damer”, eller om det bare virker direkte dumt.

Vi endte med at skrive lidt frem og tilbage, men det var som om at dén kamp var tabt fra starten, så samtalen døde inden længe.

Dagens lektie for Tinder-dummies: Skriv nu pigens RIGTIGE navn!

“Hurtig date – og så muligvis kæreste, hvis kemien er der…”

Her får du historien om en af mine første møder med Tinder-universet, hvor jeg i første omgang bare prøvede at finde ud af, hvad det hele handlede om. Min “taktik” var at spørge ind til hvad pigernes formål var med at være på Tinder, og her blev jeg egentlig ikke overrasket, men så alligevel.

Uden meget erfaring skulle jeg finde på noget at skrive i den indledende replik for overhovedet at komme i kontakt med pigen, og mit første bud på en god åbner blev “Sød :-)” – okay, det var måske ikke det mest kreative, men egentlig heller ikke vildt dumt, vil jeg mene.

Om ikke andet så fik vi en samtale i gang, og hun virkede interesseret fra starten. Det man altid skal huske på er, at dem du kan skrive til på Tinder (anderledes fra den situation du står i i virkeligheden) allerede har vist en form for interesse i dig, ved at trykke “like”. Derfor er det intet galt i at skrive til hende, da hun altså selv har “bedt om det”.

Men tilbage til Mia-historien. Hun viste som nævnt meget interesse, og virkede generelt som en rigtig sød pige. Desværre boede hun et godt stykke fra mig, og det blev hurtigt klart for mig, at der skulle mere end god vilje til, før at jeg ville skulle mødes med hende her.

Derfor valgte jeg at bruge samtalen til ganske enkelt at blive lidt klogere på hele Tinder-konceptet, så jeg spurgte ind til, hvad hun forventede at få ud af at være på Tinder. Hun beskrev for mig, at hun anså Tinder som et sted hvor man kan arrangere en “hurtig date”.

Og at man hun så omvendt også ser det som en mulighed for at få en kæreste, hvis det viser sig at kemien er god når man mødes på en date. Så er det ligesom på plads – og det var egentlig også den fornemmelse jeg selv havde af app’en.

Men alligevel kan jeg ikke lade være med at tænke tanken: “Er der nogen piger derude, som KUN er på udkig efter den hurtige date?”. Ofte er det jo os mænd der “beskyldes” for at have mange engangs-affærer, men rent logisk må kvinder og mænd jo have lige mange – så måske er det bare i det offentlige rum, at piger ikke vil indrømme, at de er på udkig efter noget der “kun er for i aften”?

Happn – populært alternativ til Tinder i Danmark

Basalt set er Happn bare Tinder, Lovoo, HotorNot eller charm, med en ekstra lille feature. Ikke desto mindre, taler vi om en feature, som vender konceptet fuldstændigt op og ned.

Akkurat som Tinder, er Happn nemlig fokuseret på interesser, alder og om begge parter er interesseret i den anden. Til dette bliver tilført en GPS, der ved hjælp af din smartphones eget GPS-system, kan se hvem du er i nærheden af (Det samme som eks. Google Maps benytter sig af).

Dermed vil appen, når du kommer indenfor en afstand på 250 meter af en pige/fyr, give dig muligheden for at fortælle om du er interesseret i hende. Gør hun det samme, kan i enten skrive lidt frem og tilbage eller du kan tage initiativet og byde hende på en drink eller en kop kaffe.

Er hun derimod ikke interesseret, swiper hun til venstre og du får en blid afvisning, i stedet for at blive ydmyget i person.

Du smiler til en pige, hun smiler tilbage – Så bliver der grønt.

Du sidder i bilen, bussen, toget og ser en sød pige og i smiler til hinanden. Lysreguleringen skifter og du ser hende aldrig igen.

Medmindre du har Happn.

For Happn har registreret, at i var indenfor en radius af 250 meter fra hinanden og giver dig mulighed for at tilføje hinanden som kontakter. Derefter kan du så skrive om lige akkurat hvad du har lyst til og få budt hende på den kop kaffe!

Derudover har du muligheden for at sende hende et ”charm”, som svarer til Facebooks prikke-funktion. Dermed kan du få en notifikation til at poppe op hos hende, hvormed du er sikker på, at hun rent faktisk har checket din profil ud. Du bør dog være varsom med brugen af denne funktion, da dette kan virke  creepy. Desuden har du kun 10 gratis credits, som hver udløser et charm/prik, hvorefter det koster dig ca. 1,5 krone pr. charm fremadrettet.

Hvorfor overhovedet bruge en app?

Tinder, Happn, såvel som Lovoo, HotorNot, Charm og lignende apps, gør det muligt for dig at søge en flirt/kæreste, uden at være akavet. Du søger kærligheden, ved at gemme din ’desperation’ i det åbne rum, hvor man ”bare” checker de lækre tøser/fyre ud. Alle ved at det handler om at finde en flirt/kæreste, men hele processen før mødet, bliver automatisk langt mindre akavet, da begge parter skal have tilkendegivet, at de godt kunne være interesseret i den anden.

Ingen hårde afvisninger!

Afrunding

Med denne artikel har jeg prøvet at besvare nogle af de mest hyppige spørgsmål folk har omkring Tinder dating, som primært handler om hvad man skal skrive når først man har fået et match. Dette indebærer mine egne erfaringer med de bedste Tinder åbninger, og dermed hvad jeg har haft størst succes med at skrive som første besked på Tinder, samt hvad jeg har hørt fra mine venner.

Artiklen er et forsøg på at besvare nogle af de spørgsmål som jeg kan se at folk stiller Google. Synspunkterne i artiklen skal ikke ses som det endelige svar på spørgsmålet “sådan scorer du på Tinder” eller lign., men blot som en inspirationskilde til dig som ønsker en ny vinkel på den populære dating-app. Artiklen skal altså blot ses som en guide med hjælp og gode råd. En officiel Tinder guide findes ikke, men forhåbentlig er du blevet en smule klogere.

Hvis du går ind på Tinder.dk vil du opleve at du kommer ind på en reklameside, fordi de ikke selv har købt det danske domænenavn. Deres officielle hjemmeside er derfor GoTinder.com. Der er dog ikke så meget at se inde på hjemmesiden, og det er også helt naturligt, da deres primære produkt jo er selve app’en, som de også opfordrer folk til at downloade. Og når du skal finde app’en i App Store, så husk at den hedder Tinder og ikke Tender, som nogle staver det.