Festforum.dk

Scorereplikker til mænd og kvinder

Du har fået øje på den sødeste pige/fyr til festen, men hvad skal du gå hen og sige? Få en masse gode (og mindre gode) bud her.

De 5 bedste scorereplikker at sige til kvinder:

De 5 bedste scorereplikker at sige til mænd:

De 10 sjoveste scorereplikker nogensinde:

De 10 mest kiksede scorereplikker nogensinde:

De 25 bedste scorereplikker til alle:

Sjove scorereplikker på video:

Scorereplikker – men hvorfor?

En scorereplik er perfekt til at skabe kontakt og starte en samtale.

Derudover er scorereplikken heldigvis også en af de mindst komplicerede scoringsmetoder. Det er bare at fremsige én enkelt sætning til hende eller til ham, og så er isen brudt.

Det virker da smertefrit.

Med verdens bedste scorereplikker i baghånden er chancen for at score større, men selv de mest kiksede, lamme, syge, søde, dårlige, frække, platte og værste scorereplikker kan gøre underværker, hvis bare selvtilliden er i top.

Hvornår kan jeg fyre min kække scorereplik af?

Komplimenter skal uddeles både til kvinder/damer og til mænd/fyre. Dog er der ikke mange, som rigtigt værdsætter at blive rost på gaden – desværre!

Men så snart aftenen falder på, og natklubberne åbner og fyldtes med single fyre og piger, der alle venter håbefuldt på den eneste ene – ja, så er det om at slå sig løs med selv de dårligste scorereplikker.

Og disse smarte bemærkninger kan naturligvis også bruges som Tinder scorereplikker – de kan altså virke både på Tinder og i det virkelig dating-liv.

Scorereplikker fungerer specielt godt til at bryde isen til ham den flotte eller hende med den fantastiske mås, der står i baren og hænger ud med en enlig drink.

I byen er alt muligt og det er bare at mande sig op og forsøge med en af de frække, platte, søde eller lamme scorereplikker. Det værste der kan ske er, at du må gå hjem alene (igen) og forsøge igen næste weekend.

Ellers er der selvfølgelig altid de populære dating-apps som Tinder, Happn osv., hvor du kan prøve lykken alle ugens dage.