Nytårsdrinks – 5 bud på lækre drinks til nytårsfesten

I vores liste nedenfor har vi forsøgt at samle nogle lækre nytårsdrinks, der både kan benyttes som velkomstdrink eller senere på aftenen. En fast bestanddel af enhver nytårsfest er champagne, men drinks er også på sin plads! Vi har lagt vægt på at udvælge nemme nytårsdrinks, så du ikke skal bruge hele aftenen på at forberede drinksene! Hvis du leder efter lækre nytårsdrinks uden alkohol til voksne og børn, kan du finde inspiration på vores liste over de bedste alkoholfri drinks.

1. Aperol Spritz

Denne sydlige drink er ideel at servere før nytårsmiddagen. Den mousserende vin og danskvandet er med til at sætte smagsløgene i gang, hvilket gør drinken perfekt til at servere som en apetirif.

Se her for at finde ud af hvordan du laver den!

2. Dark ‘n’ Stormy

Den skarpe smag en Dark & Stormy giver dig er fremragende til at starte en festlig aften på. Det anbefales kun at drikke en enkelt af disse, da drinken har en meget kraftig smag. Dens sofistikerede look er ligeledes perfekt i forbindelse med en nytårsfest!

Tryk her for at få opskriften på denne dejlige drink!

3. Mai Tai

Den klassiske Tiki drink, Mai Tai, er et godt bud på en lækker nytårsdrink. Mens vejret udenfor måske er koldt og vådt, kan du med denne drink drømme dig mod varmere kyster. Drinken er rigtig lækker og kan især anbefales efter i har nydt jeres nytårsmiddag!

Følg dette link for at finde opskriften!

4. Espresso Martini

En fantastisk drink lavet af vodka og Espresso. Denne kaffebaserede drink er ligeledes rigtig god at nyde efter nytårsmiddagen. Derudover er æstetikken for denne drink helt i orden, eftersom den serveres i et stilfuldt Martini glas.

Se her hvordan du laver den!

5. Margarita

Vi holder os til at anbefale drinks med et fantastisk look. En Margarita ser utrolig indbydende ud, og den smager lige så godt, som den ser ud! Har dit selskab en sød tand, kan du twiste din Margarita til en Strawberry Margarita!

Lær hvordan du gør det og meget mere ved at følge dette link!

Vi håber denne liste har været dig behjælpelig, og at du får en fantastisk nytårsaften! Og husk at et sikkert hit altid er at lave nytårsdrinks med champagne, hvis du ikke vil forsøge dig med drinks.