Opskrifter på de 10 lækreste drinks med vodka

Vodka drinks er fantastisk populære og variations mulighederne er mange, når du skal lave en drink med vodka. Typisk er vodka drinks simple at lave, og det tager ganske kort tid at lave dem. Denne liste er til dig, som er blevet træt af vodka og cola og vodka og danskvand, men stadig gerne vil drikke vodka. Se vores vodka drink top 10 her!

1. Cosmopolitan

Vodka indgår i mange af de mest elegante drinks, og den er også en af hjørnestenene i denne lette og lækre drink. Drinken er nok mest kendt fra TV-serien Sex and the City og er en fast bestanddel af enhver tøseaften!

Se her hvordan du laver den!

2. Isbjørn drink

En isbjørn drink er en klassisk vodka drink. Den tager ganske få sekunder at lave og smager rigtig godt. Ydermere har drinken et fantastisk flot udseende, og den ser meget indbydende ud.

Følg dette link for at se lige præcis hvordan du laver drinken helt perfekt.

3. Long Island Iced Tea

Den berygtede Long Island Iced Tea drink indeholder ikke overraskende også vodka. Drinken har ry for at være særdeles stærk, men samtidig smager den også ganske godt. Drinken er en af de bedste drinks med vodka og cola!

Se hvor meget vodka der skal i drinken, og hvordan du laver den her!

4. Moscow Mule

En Moscow Mule er måske mere populære på den anden side af Atlanten, end den er i Danmark, men ikke desto mindre er drinken rigtig god og ligesom så mange andre vodka drinks nemme at lave.

Se her præcis, hvordan du gør!

5. Filur drink

Den klassiske Filur drink, som henleder tankerne på barndommens glæder ved at få en is, indeholder også vodka. Blandet med appelsinjuice og rød sodavand får du en lækker drink på ganske kort tid. Derudover er det utrolig nemt at lave denne drink til børn – du skal blot udelade vodkaen

Opskriften på denne drink finder du lige her!

6. Bloody Mary

Den særegne drink Bloody Mary har en helt unik smag og er en af vores absolutte favoritter! Leder du efter en drink, som ikke har en sød smag som så mange andre drinks, så er en Bloody Mary drink lige noget for dig!

Vores Bloody Mary opskrift finder du her

7. Sex on the Beach

En Sex on the Beach er en af de bedste vodka cocktails, der findes. Denne lette drink både smager og ligner en tropisk ferie i det varme syd. Drinkens lyserøde farve gør drinken til en oplagt del af en tøseaften!

Se her hvordan du laver den!

8. White Russian

En af de bedste “after dinner” drinks. En White Russian tilbyder meget fleksibilitet, når du skal lave din drink. Foretrækker du en let og luftig drink efter maden, kan du bruge mælk i drinken. Foretrækker du derimod en rundere smag af fløde, kan du bruge det

Lær her hvordan du laver drinken!

9. Brandbil drink

Denne drink er, som de fleste andre vodka drinks simple og hurtig at lave. Blandingen af Jägermeister og rød sodavand er en klassiker. Drinken kræver få ingredienser og kan laves på under 20 sekunder. Ydermere smager den godt, så drinken er på mange måder tæt på ideel!

Se her hvordan du laver drinken!

10. Caipirinha med vodka

Den klassiske Cachaca baserede drink Caipirinha med et twist! En Caipirinha med vodka kaldes også en Caipiroska. Drinken er simpel at lave, og du skal blot erstatte Cachaca med vodka. Denne drink vil helt sikkert være et friskt pust, og den har en lækker og unik smag sammenholdt med andre vodkabaserede drinks.

Følg dette link for at finde ud af hvordan du laver den!

Vi håber denne samling af vodka drinksopskrifter har hjulpet dig på vej med at finde den helt rigtige vodka drinkopskrift. God fornøjelse!