6 gode idéer til drinks uden alkohol

Drinks uden alkohol, også kaldet virgin drinks, er blevet mere og mere populære med årene. Hvad enten det er fordi, du skal lave en drink uden alkohol til børn eller voksne, eller måske er gravid så kan du bruge vores liste af nemme alkoholfri cocktails og drinks!

1. Alkoholfri Strawberry Daiquiri

En Strawberry Daiquiri uden alkohol er utrolig nem at lave. Du skal blot følge vores guide her, og så undlade at tilsætte rommen til drikken. Derved får du en lækker virgin Strawberry Daiquiri.

2. Alkoholfri Piña Colada

For at lave en virgin Piña Colada skal du blot erstatte rommen i drinken med en skive vaniljeis. Derved kan du nyde en lækker sommer drink uden alkohol!

Linket til hvordan du laver drinken er her

3. Mojito uden alkohol

Den perfekte Mojito er en kunst at lave. Det er dog også muligt at få et lækkert resultat, selvom du ikke drikker alkohol. En alkoholfri Mojito laver du ved at erstatte rommen med Rose’s Mojito eller Ginger Ale. Fremgangsmetoden finder du her

4. Alkoholfri Filur drink

Den klassiske drink Filur er utrolig hurtig og nem at lave uden alkohol. For at lave en Filur drink uden alkohol skal du blot blande appelsinjuice og rød sodavand i forholdet 1:1.

For at læse mere om drinken så tryk her

5. Isbjørn drink uden alkohol

Vil du gerne lave en alkoholfri drinks til børn, er en Isbjørn uden alkohol et sikkert hit. Derudover er den meget nem at lave! For at lave drinken skal du blot tilsætte blå sirup til et glas med Sprite.

Du kan læse mere om Isbjørn drinken på dette link

6. Alkoholfri Brandbil drink

Et andet sikkert hit til børnefødselsdagen er en Brandbil drink uden alkohol. Drinkens flotte farver vil uden tvivl gøre drinken til en succes. Drinken laves ved at blande appelsinjuice og Sprite i forholdet 1:1, og derefter tilsætte en smule rød sirup.

Hele opskriften kan du finde ved at klikke her

Vi håber, at denne korte liste har hjulpet dig på vej med inspiration til nogle lækre alkoholfri drinks. Husk der findes et utal af lækre alkoholfri drinks, og denne liste er blot et par af vores favoritter. Mange af de ovenstående drinks kan let bruges som alkoholfri velkomstdrinks til for eksempel konfirmation eller bryllup.