Her er de 5 lækreste cocktail opskrifter

Til enhver fest følger der drinks. Men hvilke cocktail drinks er de bedste? Vi har samlet 5 bud, som vi føler er de bedste! De bedste cocktail opskrifter er nemme og hurtige at lave og giver et velsmagende resultat. Velsmagende drinks er et perfekt supplement til for eksempel champagne for at gøre din fest endnu mere eksklusiv! Vi har både inkluderet cocktails med vodka, rom og gin. Derudover findes der også en alkoholfri version af de fleste af opskrifterne. Alternativt kan du se vores 6 bud på alkoholfrie cocktails her.

1. Strawberry Daiquiri

Kongen af cocktails må siges at være en Strawberry Daiquiri. Yderst velsmagende og med et elegant udseende er den blevet den måske mest populære cocktail i hele verdenen. Du kan uden problemer lave udskifte rom i drinken med vodka. Derved får du en nem cocktail med vodka, hvis du foretrækker dette. Det er desuden utrolig nemt af lave denne cocktail alkoholfri.

Her kan du læse meget mere om, hvordan du laver en Strawberry Daiquiri!

2. Cosmopolitan

En Cosmopolitan er en stilfuld drink, der er perfekt til en pigeaften. Drinken smager rigtig godt, og det er nemt at tilføre et personligt præg. Transformér for eksempel din Cosmopolitan til en Metropolitan ved at bruge kurantvodka i stedet for normal vodka.

Klik her og se præcis hvordan du laver drinken!

3. Old Fashioned

Den sofistikerede cocktail Old Fashioned har været populær i mange år. Denne klassike whisky drink har siden starten på dette årtusinde oplevet en markant stigning i popularitet. Dette er fuldt fortjent, da cocktailen smager fantastisk.

Vil du prøve at lave denne klassiker, så klik blot her.

4. Mojito

En af de absolut bedste cocktails du kan lave er en Mojito. Du kan uden problemer gøre din Mojito til en cocktail uden alkohol, hvis du ønsker det. Mojito’en er et sikkert valg, hvis du ønsker en nem cocktail, som samtidigt er rigtig god.

Se her for en opskrift på den bedste Mojito!

5. Gin og Tonic

Den nemmeste cocktail at lave på denne liste er en Gin og Tonic. Den traditionelle G&T tager få sekunder at lave og er foretrukket af mange. Er du ikke så meget til tonic vandets bitre smag kan du blande Gin med Lemon sodavand i samme blandingsforhold som en klassisk G&T.

Klik her for at få opskrift og se videoen om, hvordan man laver den.