Fødselsdagshilsen – Hemmeligheden bag den perfekte hilsen

Nu til dags har mulighederne aldrig været større for at give en god fødselsdagshilsen. Alt fra en fødselsdagshilsen på Facebook til en mail til SMS – kort sagt er mulighederne endeløse.

Dette sætter dog også større krav til at lave en sjov og innovation hilsen, da folk får flere hilsner nu end nogensinde før.

Uanset om du fejrer din 18, 40,50 eller 70 års fødselsdag sætter alle pris på en god lykønskning.

Den klassiske

Den helt klassiske og traditionelle fødselsdagshilsen er en fødselsdagssang eller et fødselsdagskort tilsendt til din adresse. Typisk overleveres denne hilsen enten personligt eller over telefonen.

Typisk er sangen ikke særlig lang, men den er stadig i høj grad personlig.

Den klassiske fødselsdagshilsen fungerer bedst, når den overleveres til personer, du har en tæt tilknytning til.

Det er en hyggelig måde at blive lykønsket, og selvom det for mange er en smule akavet, så er det besværet værd.

Den moderne

En fødselsdagshilsen på facebook er blandt de mest populære fødselsdagshilsner. Facebook er så venlig at minde os om, når vores venner og bekendte har fødselsdag.

Det betyder dog også, at der er utrolig mange, som skriver deres lykønskninger, så hvordan sikrer du, at lige præcis din hilsen bliver husket?

Man siger, at et billede siger mere end 1000 ord, og det kan du udnytte i din fødselsdagshilsen. Ved at uploade en hilsen med billeder af dig og fødselsdagsbarnet er du i stand til at gøre din hilsen mere personlig end blot et simpelt “tillykke med fødselsdagen”, som alle andre skriver.

Denne type hilsen er ideel, hvis du skal lykønske din søster eller veninde med dagen.

Du kan også gøre din hilsen ekstra speciel, hvis du skriver på engelsk eller måske et helt tredje sprog som spansk eller fransk.

Den ekstra personlige

Den ekstra personlige fødselsdagshilsen er primært tiltænkt din kæreste.

Et godt bud på en sjov hilsen ville være at lave et fødselsdags digt. Et digt vil gøre dig i stand til at lave søde og frække hilsner, og det vil utvivlsomt være noget, som din kæreste vil påskønne.

Den største styrke ved dette er, at et digt har en helt speciel intimitet. Få velvalgte ord har en hel speciel måde at sige noget, som lange romaner ikke er i stand til.

Det er en måde at åbne dit hjerte og virkelig sige til din udkårne, at de betyder noget for dig.

Den forsinkede

Af uransagelige årsager ender man næsten hvert år med at være nødsaget til at sende en forsinket fødselsdagshilsen. Bedre sent end aldrig siger man, og det er ganske rigtigt i dette tilfælde også.

En forsinket hilsen er dog også en mulighed for at gøre din hilsen speciel. Da det ikke længere er fødselarens dag, vil din hilsen højst sandsynligt være den eneste, de vil få, så derfor har du alletiders mulighed for at gøre den uforglemmelig.

Et forsinket tillykkes styrke er, at fødselsdagen allerede er gået, så du er i stand til at inkludere hændelser fra dagen. Derved kan du gøre din hilsen helt unik.

Vi har med vilje ikke inkluderet eksempler på fødselsdagshilsner, da vi er af den faste overbevisning, at den bedste fødselsdagshilsen kommer fra hjertet. Det vil sige, at en generisk lykønskning ikke er noget hverken fødselsdagsbarnet eller dig vil sætte speciel stor pris på.

Derfor anbefaler vi, at du forsøger at komponere din egen hilsen. Derved får du sandsynligvis også det bedste og mest unikke resultat.

Ovenstående er blot nogle af de mest populære måder at sige tillykke til en du holder af. Mulighederne er endeløse, og jo mere personlig du kan gøre hilsenen jo bedre.

Der er ingen faste regler for, hvem du skal ønske tillykke, men som udgangspunkt forventes det, at du ønsker en person tillykke, hvis du modtager en fødselsdagsinvitation som en slags tak.