Festforum.dk

Citater om livet, familie, kærlighed, venner, savn og flere emner

Vi elsker citater – uanset om de er fest-relaterede eller ej. Derfor får du her vores favoritcitater i 5 forskellige kategorier; livet, familie, kærlighed, venskab og sorg.

Citater om livet

Citater om familie

Citater om kærlighed

Citater om venner og venskab

Citater om savn og sorg

Ovenstående er blot et udpluk af nogle af de mest mindeværdige citater fra kendte personligheder.

Der findes dog et utal af passende filosofiske citater – både på dansk og engelsk.

Som supplement til de 5 ovenstående katagorier har vi fundet en video med inspirerende citater på engelsk, som vi håber vil falde i din smag.

Citater er en fremragende måde at inspirere og indkapsle følelser. Nogle gange er få, men velvalgte ord langt stærkere end mange, hvilket er hvorfor citater tit føles så stærke.

Hvad end det er citater om at miste eller om at være stærk, så har citater en ganske effektfuld måde at motivere mennesker. Et enkelt citat kan være nok til at inspirere et menneske til at lægge deres liv om.

Mange mennesker har også et favorit citat. Det er paradoksalt, at man kan opbygge et personligt forhold til nogle ord en anden har sagt, men mange finder et citat, der kan passe perfekt på deres liv.

Vores favoritter er inkluderet i ovenstående liste, og vi håber også, at du har fundet inspiration til at finde dit eget yndlingscitat!