Lumumba drinken, der er opkaldt efter den afrikanske politiker af samme navn, er en drink, som er bedst i kølvandet på et måltid eller til hygge på terassen. Alt efter humør kan drinken nydes både afkølet og varm. Se med nedenfor for at finde ud af hvordan du laver den!
Ingredienser:
Udstyr:
|
Fremgangsmåde:
|
Se fremgangsmåden på video:
Hvis du ønsker en varm Lumumba / Død tante skal du opvarme kakaomælken før du tilsætter den drinken. Derudover kan du give drinken det sidste touch ved at tilsætte flødeskum.
Ønsker du derimod en kold Lumumba / Død tante, skal du tilsætte is til glasset og derefter følge opskriften beskrevet ovenfor.
Alkoholtypen der tilsættes drinken kan variere uden, at det har en ødelæggende effekt på drinkens smag. Nogle foretrækker at bruge cognac, mens andre foretrækker whisky. Valget af alkohol burde altså blive styret af din egen præference for alkohol for at få det bedst mulige resultat for dig. Den originale Lumumba cocktail drink opskrift siger intet om, hvorvidt en varm eller kold Lumumba er den “rigtige”, så valget er ene og alene op til dig, og hvad du synes bedst om!
Andre drinksopskrifter du måske vil kunne lide: