Drinksopskrifter – Gode drinks alle kan lide

Skal du være vært for en fest, står du sandsynligvis med ansvaret for at lave et par drinks til dine gæster. Men hvilke drinks skal du lige lave, så du er sikker på, de bliver et hit hos dine gæster? Nedenstående har vi samlet 7 lækre opskrifter på drinks, som vil falde i de fleste gæsters smag! En typisk tendens er for drinks er, at de store populære drinks fra 80’erne og 90’erne også er populære i dag, da der sjældent kommer nye populære drinks. Vi har udvalgt nogle af de mest populære drinks som desuden er relativt nemme at lave, så du ikke kommer til at bruge alt for meget tid i køkkenet.

1. Margarita

En Margarita er et sikkert valg, når du skal servere drinks for dine gæster. Drinken er yderst velsmagende og desuden rigtig nem og hurtig at lave. Drinken er meget alsidig, da du let kan forvandle din normale Margarita til en Watermelon Margarita eller Strawberry Margarita ved at tilføje få ingredienser!

Vil du vide mere om, hvordan man laver den perfekte Margarita til dine gæster, så følg linket her

2. Piña Colada

En af de mest ikoniske og populære drinks med rom, Piña Colada, vil give din fest et eksotisk twist. Drinken vil få dine gæster til at mindes om varme himmelstrøg og vil uden tvivl være et fremragende bud på en lækker drink alle kan lide. Det er desuden ganske nemt at lave en virgin Piña Colada, som et supplement, hvis der er nogle i dit selskab, der ikke drikker alkohol.

Vil du lære hemmelighederne bag den perfekte Piña Colada, så tryk her

3. Caipirinha

Lime-drinken der er så populær i Sydamerika, er de seneste år blevet mere og mere populær i Danmark også. Det er med god grund, da drinken er frisk og velsmagende. Derudover er drinken heller ikke så sød som for eksempel en Strawberry Daiquiri, hvilket gør den til et godt alternativ. Sidder du ikke med Cachaca ved hånden kan du desuden nemt erstatte rommen med vodka og få et godt resultat.

Klik her for at lære hvordan den bedste Caipirinha bliver lavet!

4. Strawberry Daiquiri

Ingen liste over populære drinks uden den vel mest populære af dem alle, Strawberry Daiquiri. Denne søde drink har længe været et sikkert hit blandt pigerne og en guilty pleasure hos mange mænd. Drinken vil derfor helt sikkert blive påskønnet til din fest – også selvom mændene måske ikke mener det til at starte med.

Linket her vil bringe dig til en nem og udførlig guide til, hvordan en Strawberry Daiquiri bedst laves!

5. Cosmopolitan

En Cosmo, der blev gjort populært i Sex and the City, appellerer sandsynligvis mest til piger. Derfor vil drinken være ideel til en pigeaften. Det er nemt at sætte dit helt eget personlige præg på drinken, da du nemt kan lave en White Cosmopolitan med hyldeblomst eller Orange Cosmopolitan

For at lære hvordan du laver drinken, så klik her!

6. White Russian

En White Russian er den perfekte drink efter aftensmaden. Når dig og dine gæster skal slå mave, vil den bedste drink til at hjælpe jer med dette utvivlsomt være en White Russian. Drinkens smagsnuancer passer perfekt til dette tidspunkt, og skulle der være nogen i dit selskab, der foretrækker en mere bitter drink, så kan du blot lave en Black Russian.

Følg dette link for at få opskrifen og fremgangsmåden til den fantastiske White Russian!

7. Isbjørn

Denne danske klassiker er et rigtig godt bud på en drink, som alle kan lide. Derudover er drinken utrolig hurtig og nem at lave. Isbjørn drinken er uden tvivl en af de bedste vodkadrinks, du kan servere for dine gæster!

Se fremgangsmåden til drinken her

Vi håber, at denne liste har hjulpet dig med at finde inspiration til, hvilke drinks du skal servere for dine gæster. God fornøjelse!