En Bloody Mary er en atypisk drink, som har sin egen karakteriske smag. Har du altid spekuleret over hvad der skal i en Bloody Mary, og hvordan man laver en Bloody Mary, så læs med og få svaret! Få overblik over ingredienser, udstyr og fremgangsmåde – og se desuden videoen længere nede på siden. God fornøjelse!
Ingredienser:
Udstyr:
|
Fremgangsmåde:
|
Se fremgangsmåden på video:
En Bloody Mary cocktail er en anderledes og interessant drink, som spiller på andre smagsvariationer end blot surt og sødt. Den karakteristiske smag giver et godt afbræk fra de sædvanlige drinks som White Russian og Gin & Tonic. Ovenstående er vores bud på den bedste Bloody Mary opskrift. Der findes dog en række forskellige opskrifter på drinken, hvor nogle foretrækker at lave en Bloody Mary med æg. Dette handler dog om præferencer, og ovenstående Bloody Mary opskrift er vores favorit!
Tip: Hvis du laver en kande Bloody Mary, så undlad at tilsætte tabasco til drinken. Giv derimod dine gæster muligheden for selv at spice deres drink op.
Ønsker du at twiste din Bloody Mary, kan du lave en Montmartre Bloody Mary. Du skal blot erstatte vodkaen med absint (OBS! Husk at nedsætte mængden, da absint har en højere alkoholprocent end vodka)
Andre drinksopskrifter du måske vil kunne lide: