3 lækre tequila drinks alle kan lide

Du er måske mest vant til, at tequila er en drik der bedst drikkes med salt og citron og som et tequila shot, men der findes mange velsmagende drinks med tequila, som du kan prøve kræfter med! Vi har samlet vores favoritter, som desuden er nemme og hurtige at lave!

Margarita

Den utvivlsomt mest populære drink med tequila er en Margarita. Margaritaens helt store styrke er dens store alsidighed. Du kan lave en Strawberry Margarita eller Watermelon Margarita meget nemt. Drinksene har deres helt egen unikke smag, og er alle fantastiske til de fleste lejligheder.

Er du interesseret i at lære, hvordan du laver den perfekte Margarita, så tryk her!

Long Island Iced Tea

Den berygtede drink der indeholder de fleste typer af alkohol, indeholder naturligvis også tequila. Drinken er rigtig nem at lave, og den tager ganske få minutter at lave. Selvom drinken indeholder mange forskellige typer af alkohol, så smager den godt, men pas på hvor mange af dem du drikker, hvis du gerne vil huske hele aftenen!

Klik her for at se opskriften på den perfekte Long Island Iced Tea drink!

Tequila Sunrise

Denne drink har udover en fantastisk smag også et fantastisk look. Hvis den laves rigtigt, vil drinkens farve minde om en solopgang (heraf navnet). Drinken er meget nem at lave og kan laves på under 1 minut!

Her kan du se en udførlig guide til, hvordan du laver drinken!

Ovenstående er bare et udsnit af drinks, som du kan lave med tequila. Kort sagt er der mange alternativer til at drikke tequila som shots, så kom bare igang med at nyde nogle fantastiske drinks med tequila i stedet!