6 bud på drinks med rom alle kan lide

Vi synes, at de nemme drinks med rom også er de bedste. Når du holder en fest, har du hverken tid eller lyst til at dedikere hele aftenen i køkkenet, så derfor foretrækker vi de nemme og hurtige rom drinks! Vi har forsøgt både at inkludere hvid rom drinks og mørk rom drinks, så der er lidt til enhver smag! Vi har dog ikke inkluderet drinks med Stroh rom, da disse er for stærke til at nyde uden at blive for fuld.

1. Mojito

En vellavet Mojito er en fantastisk drink, der forener mynteblade og rom. Den er selvfølgelig også på vores liste over de bedste rom drinks. Drinken laves af lys rom, lime, mynte og rørsukker og giver et lækkert tropisk udtryk.

Klik her for at se hvordan de laver den bedste Mojito!

2. Strawberry Daiquiri

En sand klassiker og pigernes favorit er en Strawberry Daiquiri. Denne søde og velsmagende drink indeholder lys rom og masser af jordbær!

Find ud af præcis hvordan du laver drinken bedst ved at følge dette link!

3. Piña Colada

En af vores absolutte favorit drinks med rom og ananasjuice er en Piña Colada. Bare navnet på drinken er eksotisk, og selve drinken er mindst lige så lækker og tropisk! Snyd ikke dig selv for at prøve denne drink. En perfekt blanding af ananasjuice og rom!

Tryk her for at se opskriften!

4. Mai Tai

En Mai Tai forener lys og mørk rom i en skøn kombination. Denne rom drinksopskrift bør du prøve, hvis du leder efter en lidt atypisk drink og gerne vil drømme dig sydpå!

Opskriften og fremgangsmåden til drinken finder du her!

5. Dark ‘n’ Stormy

En elegant og smagfuld drink til at nyde sidst på dagen er en Dark and Stormy drink. En Dark ‘n’ Stormy laves ved at blande mørk rom og ginger ale eller ginger beer. Drinken er super hurtig og nem at lave, så der er ingen undskyldning for ikke at tilbringe det sidste af den dag i selskab med denne lækre drink fra Bermuda!

Se her hvordan du laver den!

6. Long Island Iced Tea

En Long Island Iced Tea drink indeholder de fleste typer af alkohol, og rom er ingen undtagelse! Ikke desto mindre er drinken lækker, så længe den laves rigtigt. Smagen af rom er dog knap så fremtrædende som i nogle af de andre foreslåede drinks!

Se opskriften lige her!

Fælles for alle vores drinks er, at de alle er eksotiske. Det er lige præcis den følelse rom skal give os, når man nyder en drink med rom. Den søde og runde smag af rom skal være i stand til at give dig en tropisk følelse for ellers er det ikke en rigtig rom drink!