Gør noget gør for dine ansatte og planlæg forskellige arrangementer

Er du klar til at puste liv i arbejdsugen og gøre dine ansatte glade? Så er det tid til at tage initiativ til flere spændende arrangementer på arbejdspladsen! Hvad med at bringe lidt feststemning ind på kontoret eller arrangere fredagshygge? Du kan her få inspiration til, hvad du kan arrangere.

Arranger en fest

Forestil dig en sprudlende fest, hvor latteren klinger gennem gangene, og alle nyder hinandens selskab væk fra skrivebordene. Det behøver ikke være en stor begivenhed – en simpel fredagsbar med snacks og drikkevarer kan være nok til at skabe den gode stemning og sætte prikken over i’et på en lang arbejdsuge. Det kan selvfølgelig også være en sommerfest, påskefrokost, julefrokost eller en temafest, hvor I gør lidt ekstra ud af maden og drikkevarerne.

Hyggelige fredage

Eller måske det mere er din stil at planlægge hyggelige eftermiddage om fredagen, hvor I kan blive og slappe af sammen efter arbejde? Her kan I sidde i sofaerne, drikke en kop kaffe og få gode samtaler, der får jer til at glemme alt om deadlines og møder. Mælk til kaffen må du ikke glemme, du kan jo købe lidt forskelligt, såsom minimælk, laktosefri og havredrik, så der noget for enhver kaffedrikker. Du kan her overveje at servere en kage eller måske en snack, såsom dadler eller et stykke frugt. Frugtordning og FirmaFrugt til virksomheder kan du nemt bestille og få leveret, og du kan endda vælge mellem forskellige frugtkasser og størrelser. Det kan være den perfekte måde at fejre ugens afslutning på og bruge tid med dine ansatte.

Uanset hvilken type arrangement du vælger, vil det helt sikkert bringe et strejf af glæde og samhørighed ind på arbejdspladsen. Tag initiativ og gå videre med planlægningen. Med denne inspirationskilde og din vilje til at skabe gode stunder, vil du være med til at gøre arbejdsmiljøet endnu bedre.